Gewoon leven is gewoon eten!

STAP NA STAP wandelcoaching

Wandelen biedt veel mogelijkheden om coachend te verdiepen en snel tot de kern te komen. Het biedt u als professional een extra tool om in te kunnen zetten. Het biedt uw cliënt tevens lichamelijke voordelen en een blijvende makkelijke goedkope manier om in te bouwen in het dagelijks leven.

U leert in deze workshop:

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor (leefstijl)coaches, therapeuten, psycho-sociaal werkers, die wandelcoaching in hun praktijk willen integreren. LET WEL: bij deze workshop wordt ervan uitgegaan dat u al kunt coachen en enige coachingservaring heeft.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de prachtige wandelomgeving van Montferland met een ontvangst in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact