Gewoon leven is gewoon eten!

Workshop Voeding en Stemming

"Voeding die je blij maakt."

Leer hoe voeding stemming beïnvloedt, hoe voeding stemming beïnvloedt en hoe u stemming als professional kan beïnvloeden bij uw cliënt.

Tijdens de 1-daagse workshop voeding en stemming krijgt u achtergrondinformatie over de relatie tussen voeding en stemming en depressie. U leert hoe u met deze informatie gerichte voedingsadviezen kunt geven die de stemming positief beïnvloeden. Tevens krijgt u achtergrondinformatie over de werking van anti-depressiva, verschillende vormen van depressie en leert u de vicieuze cirkel tussen voeding en stemming en gedachtes en eetgedrag te doorbreken.

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Doelgroep

Gewichtsconsulentes, diëtisten, leefstijlcoaches, therapeuten, praktijkondersteuners.

Uitbreiding tot 2-daagse?

Het is mogelijk na deze workshop deel te nemen aan de verdiepingsdagen coaching bij Gewoon Leven Nu. Op deze dagen worden casussen van cliënten van jullie als deelnemers uitgediept aan de hand van de theorie. Deze verdiepingsdagen zijn geaccrediteerd door de BGN met 2,5 bijscholingspunt.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland met 3 bijscholingspunten. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact