Gewoon leven is gewoon eten!

Time-Management

Over kwalitatief rustig aan doen voor meer resultaat.

Hoort u uw cliënten vaak zeggen "ja maar, dat kost tijd, die tijd heb ik niet"? Timemanagement kan ervoor zorgen dat uw cliënt tijd krijgt voor de leefstijlverandering, waardoor uw begeleiding effectiever wordt. U werkt tijdens deze workshop met elkaar als casus waardoor uw eigen effectiviteit ook onder de loep genomen wordt.

Dus 2 vliegen in 1 klap.

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Na deze workshop?

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor alle zorgverleners, zoals (leefstijl)coaches, therapeuten, maatschappelijk werkende, diëtisten, gewichtsconsulenten, praktijkondersteuners.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact