Gewoon leven is gewoon eten!

Slaap je slanker

Over de beïnvloeding van nachtrust en hoe hierop te coachen

Een goede nachtrust is belangrijk voor een gezond gewicht. Je leert in deze workshop:

Doelgroep?

Gewichtsconsulentes, diëtisten, leefstijlcoaches, therapeuten, praktijkondersteuners.

Uitbreiding tot 2-daagse?

Het is mogelijk na deze workshop deel te nemen aan de verdiepingsdagen coaching bij Gewoon Leven Nu. Op deze dagen worden casussen van cliënten van jullie als deelnemers uitgediept aan de hand van de theorie. Deze verdiepingsdagen zijn geaccrediteerd door de BGN met 2,5 bijscholingspunt.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Accreditatie?

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact