Gewoon leven is gewoon eten!

Verdiepingsdagen

De verdiepingsdagen geven u de gelegenheid om de opgedane theorie en kennis op te halen en te verdiepen. Van u wordt een actieve houding gevraagd en van tevoren een gerichte vraag, casus of onderwerp die u wilt verdiepen. Hiermee gaan we praktijkgericht aan de slag. U ontvangt gerichte feedback, u doet ideeën op hoe andere collega's het aanpakken, u heeft de gelegenheid de theorie nogmaals tot u te nemen en in te oefenen.

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Doelgroep

De groep waarmee u ook de eerste dag heeft gevolgd. Gewichtsconsulentes, diëtisten, leefstijlcoaches, therapeuten, praktijkondersteuners.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland met 2,5 bijscholingspunt. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact