Gewoon leven is gewoon eten!

Workshop Mindful luisteren

"Opnieuw leren luisteren naar uzelf en de ander"

Deze workshop heeft als doel communicatievaardigheden op het gebied van luisteren een verdieping te geven. Deze verdieping richt zich op luisteren naar uzelf en naar uw cliënt. Voor uzelf kunt u altijd een stukje meer ontdekken. Tenslotte bent u het belangrijkste materiaal in de hulpverlening en is niemand uitgeleerd op het gebied van communicatie. Voor de cliënt kan de vicieuze cirkel doorbroken worden als er goed geluisterd wordt naar de vraag achter de vraag. Wilt u blijvend resultaat voor uw cliënt dan is het nodig naar deze vraag te kijken, naar uw gedrag en dat van uw cliënt en de wisselwerking hiertussen.

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Doelgroep

De workshop is geschikt voor een brede groep hulpverleners. Dit kan zijn intra-muraal of extramuraal. Therapeuten, gewichtsconsulenten, verpleegkundige, maatschappelijk werkenden, diëtisten, (leefstijl)coaches. Nodig is een open respecterende houding naar uzelf en de ander.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland met 2,5 bijscholingspunt. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Waar?

Naast de locatie in het bovenstaande overzicht zijn alle trainingen en workshops in overleg in te plannen op elke locatie in Nederland.

Op locatie

De workshop kan ook op locatie gegeven worden voor een groep van maximaal 12 personen. De dagprijs is 600 euro (dat is exclusief lunch en kosten voor de locatie). Er zijn altijd collega's op zoek naar deelnemers op verschillende plaatsen in nederland. Voor meer informatie over recente zoekpogingen zie het forum van de BGN of neem contact op met info@gewoonlevennu.nl

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact