Gewoon leven is gewoon eten!

Training Allround Leefstijlcoach

Deze 6-daagse training is bedoeld voor iedereen die zich bezig houdt met advisering, begeleiding, coaching of counseling rondom leefstijl. Tijdens de training verdiept u uw coachingsvaardigheden. Tijdens de training wordt praktijkgericht gewerkt. U wordt dan ook een actieve houding tijdens de training gevraagd. Zo wordt er gewerkt met cliënten uit uw eigen praktijk of die van uw groepsgenoten om de theorie op toe te passen. Daarnaast begeleidt u een aantal proefpersonen gedurende de training. Ieder kan op zijn eigen niveau aan de slag. U vormt uw eigen persoonlijke doelen tijdens de eerste dag vanuit feedback van mij als trainster en vanuit uw zelfreflectie.

De training is gebaseerd op een diversiteit aan psychologische stromingen, lichaamsgericht werk en 20 jaar werkervaring. U brengt uw clienten in.

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Doelgroep

Tussen de trainingsdagen zit ongeveer drie weken. Dit om u de gelegenheid te geven het geleerde in uw praktijk te integreren. De training wordt zoveel mogelijk op uw situatie afgestemd. U krijgt volop de gelegenheid om uw eigen cliënten en proefpersonen als casus in te brengen, zodat u hierop feedback krijgt. De laatste dag van de training wordt er geen nieuwe theorie gegeven. Op deze dag kunt u oefenen wat u nog wilt.

Heb je daarna nog vragen neem dan contact op.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact