Gewoon leven is gewoon eten!

Workshop Coaching bij emotie-eten "Voeding die je blij maakt"

De workshop biedt u praktische handvaten om na te gaan of er sprake is van emotie-eten en hoe er vervolgens mee om te gaan. In de ochtend krijgt u informatie over het ontstaan en het herkennen van emotie-eten. Vervolgens komt het omgaan met emotie-eten aan bod van u als professional. Wat kunt u zelf doen in de behandeling en wanneer verwijst u door of zoekt u samenwerking? Met het stuk wat u zelf kunt doen wordt in de middag geoefend aan de hand van casussen. De nascholingen worden zoveel mogelijk op uw situatie afgestemd.

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Doelgroep

Gewichtsconsulentes, diëtisten, (leefstijl)coaches, therapeuten, praktijkondersteuners.

Uitbreiding tot 2-daagse?

Het is mogelijk na deze workshop deel te nemen aan de verdiepingsdagen coaching bij Gewoon Leven Nu. Op deze dagen worden casussen van cliënten van jullie als deelnemers uitgediept aan de hand van de theorie. Deze verdiepingsdagen zijn geaccrediteerd door de BGN met 2,5 bijscholingspunt.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact