Gewoon leven is gewoon eten!

Workshop Effectief Zelfstandig

In de 2 daagse workshop effectief zelfstandig zijn leert u hoe u als hulpverlener effectief zelfstandig kan zijn als ondernemer. Wat u leert is direct ook toe te passen op hoe u uw cliënt effectief zelfstandig kan laten zijn. U leert kijken naar uzelf en uw sterke en minder sterke kanten als ondernemer. U leert dit middels een stukje theorie, huiswerkopdrachten en door op de workshopdagen zelf elkaar te bevragen. Zo leert u ook doorvraagtechnieken en krijgt u hierop feedback. Gaandeweg krijgt u een beeld van waar u nu staat als ondernemer, waar u naar toe wilt en hoe u daar kunt komen.

Doelgroep

Deze workshop is geschikt voor alle zorgverleners, zoals coaches, therapeuten, maatschappelijk werkende, diëtisten, gewichtsconsulenten, fysiotherapeuten.

Kosten

De training heeft een vaste dagprijs van 600 euro per dag exclusief BTW, inclusief cursusmap, onbeperkt koffie en thee tijdens de trainingsdagen en certificaat.

Geaccrediteerd als nascholing door Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland (BGN)

Accreditatie

De training is geaccrediteerd door de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland met 5 bijscholingspunten. Accreditatie kan desgewenst voor andere beroepsverenigingen aangevraagd worden.

Locatie en tijden

De trainingsdagen worden in principe van 10.00-16.00 uur (buiten filetijd) ingepland. Met inloop vanaf 9.30 uur. De trainingsdagen kunnen plaatsvinden in de trainingsruimte in Lengel. Daarnaast is de training op locatie in te plannen. De locatie in Lengel is gratis. De kosten van een locatie elders zit niet bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Aanmelding

Aanmelding geschiedt altijd met een groep van minimaal 4 personen. Voor het inplannen kunt u contact opnemen met info@gewoonlevennu.nl 06-31062999.

Terug naar: Geaccrediteerde bijscholingen Sitemap Contact