Gewoon leven is gewoon eten!

Coachen met ervaringsdeskundigheid

Eigenlijk heeft iedereen wel in eniger mate ervaring opgedaan met moeilijke periodes tijdens zijn of haar leven. Ervaringen met fysieke dan wel psychische problematieken. Van ernstig tot een korte fase waarin het leven even wat lastig gemaakt werd.
Deze ervaringen kunnen een bron van (h)erkenning, inspiratie en motivatie vormen voor jouw klant. Dit kan echter alleen wanneer deze ervaringen op een deskundige, professionele manier worden ingezet. Het hebben van ervaring maakt je namelijk nog geen ervaringsdeskundige. Deze training doet dat wel!

Zou jij graag je eigen ervaringen op een professionele manier willen leren inzetten ten behoeve van het proces van de ander?

Meld je dan nu aan voor de 3-daagse cursus “Coachen met ervaringsdeskundigheid”

Inhoud

Dag 1

Dag 2

Dag 3

Werkmethode?

Alle dagen zullen heel praktisch zijn. Veel gespreksoefeningen in openheid met elkaar om van elkaar en met elkaar te durven leren om te komen tot een weloverwogen beslissing om wel of geen ervaringsdeskundigheid in te zetten.

Doelgroep?

Zorgprofessionals die coachen gewichtsconsulenten, therapeuten, maatschappelijk werkenden, POH, diëtisten, leefstijlcoaches, psychologen.

Wanneer?

19 juni 2019, 26 juni 2019, 3 juli 2019 van 10.00-16.00 uur

Waar?

Lengel

Kosten?

420 euro (ex.Btw) bij aanmelding voor 1 april 10% vroegboekkorting

Groepsgrootte

4-10 personen

Aanmelding

Aanmelden kan door of door een mail te sturen naar info@gewoonlevennu.nl of een aanbetaling over te maken van 35 euro op rekeningnummer NL11ABNA0408451939 t.n.v. AJM de Waal te Nijmegen . Vermeld hierbij duidelijk uw naam en adresgegevens. Mocht u onverhoopt niet kunnen deelnemen aan de bijscholing/workshop dan wordt in overleg met u alternatieve datum of bijscholing aangeboden. Mocht dit geen optie zijn voor u en u besluit van deelname af te zien dan wordt uw aanbetaling als administratiekosten verrekend. Deze vorm van annulering geldt tot een maand voor de datum van de bijscholing waarvoor is ingeschreven. Bij annulering daarna geldt een betalingsverplichting. Wel wordt dan in overleg een alternatief aangeboden.

Terug naar: Voor professionals Sitemap Contact